Hopp til innhold

Status: Teknisk infrastruktur pr. 22. august 2020

Teknisk Infrastruktur-team arbeider fortløpende med forebyggende vedlikehold, samt retter oppståtte feil på Innlandsnettet. Her er status på teknisk infrastruktur pr. 22.august 2020

Nord-Gudbrandsdal:
Nord-Gudbrandsdal var en periode uten forbindelse med Innlandsnettet. Feilen skyldes tordenvær som hadde ødelagt en likeretter, en følgefeil av dette var av at Nord Gudbrandsdal var uten dekning. Feilen ble rettet mandag 17/8.

Midt Østerdal
Repeater (QRG:145.650) er fremdeles delvis ute av drift. Feilen er hovedsakelig at den ikke tar i mot, og den bare er delvis hørbar i dekningsområdet.

Dovrefjell og Folldal
Dovrefjell og Folldal repeateren (QRG:145.700) fungerer nå som normalt. Man kan nå også sende via denne , -og  ikke som en periode tidligere, bare motta fra denne. Feilen, - som skyldtes  problemer med en  linkforbindelse, ble reparert 20.8.2020